Gootsteen Ontstoppen
Huissen

Wij verhelpen de verstopping in uw gootsteen!

Wij staan voor u klaar!

Gootsteen Ontstoppen Huissen

Gootsteen Ontstoppen Huissen? Bent u de vaat aan het afwassen in uw keuken en loopt het water plotseling niet meer weg uit uw gootsteen? Dan heeft u waarschijnlijk te maken met een verstopping. Dat is niet fijn! Gelukkig hebben wij een ontstoppingsdienst die voor u klaar staat!

Het verhelpen van verstoppingen is erg lastig. In veruit de meeste gevallen kunnen mensen de verstopping niet zelf verhelpen. Deze is simpelweg te hardnekkig om zonder deskundige kennis of professioneel gereedschap te verhelpen.

De vakmannen van Ontstoppingsdienst Huissen helpen u graag met afvoerproblemen van uw gootsteen. Het maakt ons niet uit hoe erg de verstopping is, wij zijn in staat elke gootsteen verstopping te verhelpen.

Ontstoppingsbedrijf Huissen heeft dermate veel ervaring dat wij 100% zeker zijn dat wij elke verstopping snel en blijvend kunnen verhelpen. De meeste verstoppingen kunnen wij binnen 30 á 45 minuten verhelpen!

Wij zorgen voor een professionele afhandeling van uw verstopte gootsteen. Neem gerust contact op voor een afspraak met Gootsteen Ontstoppen Huissen via 026 301 26 22. Wij staan zo snel mogelijk bij u op de stoep.

Onze beloften.

R

3 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Huissen Gootsteen Verstopping

Services

Ontstoppingsdienst Huissen

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsbedrijf

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

026 301 26 22

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Huissen. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsdienst Huissen.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Werkwijze Ontstoppingsdienst

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

Huissen en omstreken

Ontstoppingsbedrijf Huissen

Spoelt u gootsteen niet meer goed door? Dan is het verstandig om zo snel Wij zijn te bereiken voor vrijwel alle problemen met uw riolering of de afvoer van uw vuilwater.
Denk hierbij aan het verhelpen verstoppingen, uitvoeren van reparaties aan uw riool, aanleggen van nieuwe riolen of het inspecteren en reinigen van uw riolering.

Binnen no-time kunnen de vakmannen van Ontstoppingsdienst Huissen bij u op de stoep staan. Wij helpen u graag bij het zoeken naar de best passende oplossing voor uw verstopping. Wij lossen gegarandeerd alle mogelijke afvoerproblemen voor u op!

Wij brengen geen voorrijkosten in rekening bij onze werkzaamheden. Ons werkgebied omvat Huissen en wijde omstreken. Het maakt ons niet uit waar u woont, wij zijn binnen no-time bij u om uw verstopping te verhelpen.

Zit uw riool of afvoer verstopt? Of een ander rioolprobleem waar u de hulp van Ontstoppingsbedrijf Huissen voor nodig heeft? Neem dan gerust contact op voor een afspraak via 026 301 26 22. Wij helpen u graag van uw verstopping af!

Huissen Gootsteen Ontstoppen
Gootsteen Verstopt Huissen

Jaren Ervaring

Loodgieters Huissen
Gootsteen Ontstopping Huissen

Tot stand komen

Hoe ontstaan verstoppingen in de gootsteen?

Gootstenen kunnen op allerlei manieren verstopt raken. Vaak zien we dat ze verstopping wordt veroorzaakt doordat er dingen door de gootsteen gespoeld worden waarvan het niet de bedoeling is dat dit door de gootsteen gespoeld worden.
Vaak zien we dat mensen dingen als etensresten, vet, olie of ander vuil in de afvoer gooien. Deze dingen kunnen vervolgens vast blijven zitten in uw afvoer en vervolgens hard worden. Er wordt dus langzaam aan een blokkade gevormd.

Deze ophoping begint erg kleine en wordt in de loop der tijd groter doordat er steeds meer deeltjes aan blijven plakken. De ophoping blijft groter worden tot er helemaal geen water meer langs kan. Vanaf dat moment zit uw gootsteen volledig verstopt.

WIlt u de verstopte gootsteen goed ontstopt hebben? Bel dan gerust voor een afspraak met Ontstoppingsdienst Huissen naar 026 301 26 22.

Zelf aan de slag!

Zelf uw gootsteen ontstoppen

Spoelt uw gootsteen niet meer weg wanneer u uw handen aan het wassen bent? Dan kunt u er wel vanuit gaan dat u te maken heeft met een verstopping. Wij raden u altijd zo snel mogelijk van de verstopping af te komen. Om de overlast zo goed mogelijk te beperken.
Ontstoppingsbedrijf Huissen begrijpt het als u eerst zelf een poging wilt doen om de verstopping te verhelpen. Daarom hebben wij een aantal tips en methodes beschreven op deze pagina die u mogelijk kunnen helpen.

Wij hopen dat u, door middel van onze tips, de verstopping effectief kunt verhelpen en dat deze ook enige tijd wegblijft. Wanneer het u niet lukt kunt u er altijd voor kiezen professionele hulp in te schakelen.

Lijkt het u verstandig om de gootsteenverstopping te laten verhelpen door een ontstopper met jarenlange ervaring? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsdienst Huissen via 026 301 26 22 om uw situatie te bespreken.

Huissen Loodgieter
Gootsteen Verstopping Huissen
Huissen Riool Verstopt
Gootsteen Ontstoppen Huissen

De welbekende ontstopper

Gootsteen ontstoppen met een plopper

Op het moment dat een afvoer als de gootsteen, wasbak, douche of bad verstopt zit, kunt u goed uw afvoer ontstoppen met een plopper. Dit is een zeer goedkope methode en daarom zeker het proberen waard!
Zorg er, alvorens u aan de slag gaat, voor dat het rubber van de plopper flexibel wordt door deze even onder een hete kraan te houden. Een flexibele plopper zal beter aansluiten op de afvoer en op die manier kunt u meer zuigkracht creëren.

Wanneer de plopper flexibel is, kunt u aan de slag met het ontstoppen van uw gootsteen. Zorg ervoor dat er kleine een laagje water in de gootsteen staat. Hierdoor wordt de ruimte rondom uw afvoerbuis afgesloten van lucht, wat u helpt een vacuüm te creëren.

Heeft u dat gedaan? Pak de plopper dan goed vast en druk deze op de afvoer. Duw de steel van de plopper rustig naar beneden. U hoeft niet veel kracht te zetten. Bij deze methode gaat het namelijk om de kracht die vrijkomt bij de terugtrekkende beweging.

Trek de plopper vervolgens terug omhoog. Als het goed is voelt u dat de plopper vastgezogen zit. Dan weet u dat u zuigkracht aan het creëren bent om de blokkade omhoog te halen.

Om de verstopping succesvol te verhelpen is het nodig de bovenstaande stappen enkele keren te herhalen. U zult dus meerdere keren moeten ploppen.

Heeft u het voor elkaar gekregen de verstopping te verhelpen? Goed werk! Spoel de gootsteen nu nog meermaals door met een emmer heet water. Voeg hier eventueel een kopje soda of meerdere scheppen afwasmiddel aan toe. Hierdoor zorgt u ervoor dat ook het laatste beetje vuil loskomt van de afvoer wanden van uw gootsteen.

Zuiveringszout

Verstopte gootsteen verhelpen met soda

U kunt uw afvoer ook ontstoppen door gebruik te maken van zuiveringszout/soda en azijn. Deze methode is erg goedkoop en brengt relatief weinig risico’s met zich mee.
Hoe gaat u te werk? Vul een emmer met een fles azijn. Gooi hier vervolgens meerdere scheppen soda bij. Meng dit door elkaar tot deze twee middelen één geheel zijn geworden.

Gooi de emmer nu leeg in de verstopte afvoer. Doe dit van enige hoogte om extra kracht bij te zetten op de afvoer. Het azijn en soda mengsel gaat nu zijn werk doen. Laat dit een aantal uur intrekken.

Controleer of de gootsteen ontstopt is door deze door te spoelen met meerdere emmers water. Loopt het water normaal weg? Dan is de verstopping verholpen en kunt u weer gebruik maken van uw gootsteen!

Is de verstopping nog niet verholpen? Dan kunt u een ontstoppingsveer nog proberen. Anders is het aan te raden om een professioneel ontstoppingsbedrijf in te schakelen. Bij Ontstoppingsbedrijf Huissen weet u zeker dat het snel en goed opgelost wordt.

Huissen Wc Verstopt
Huissen Ontstoppen Gootsteen
Riool Ontstoppen Huissen Veermachine
Riool Ontstoppingsdienst Huissen

Ontstoppingsveer

Gootsteen verstopping verhelpen met een veer

Om een afvoer te ontstoppen kan een ontstoppingsveer een zeer effectieve methode zijn. Deze methode is geschikt voor de hardnekkige verstoppingen. Echter moet u weten dat deze methode niet geheel zonder risico’s is. Wees daarom erg voorzichtig!
Het nadeel van deze methode is echter dat de kans groot is dat u vast komt te zitten met de veer of schade aanricht aan de afvoer. Een ontstoppingsveer is gemaakt van staal en kan eenvoudig een lekkage veroorzaken of ervoor zorgen dat een deel van de afvoer vervangen moeten worden.

Volg onze stappen nauwkeurig en gebruik zo min mogelijk kracht. Zo houdt u de kans op schade zo klein mogelijk.

Hoe gaat u op een juiste manier te werk? Duw de flexibele ontstoppingsveer met het uiteinde in de verstopte gootsteen. Zet hierbij niet te veel kracht, zo voorkomt u dat u schade aanricht aan uw afvoerbuis. Wanneer er bochten in de afvoerbuis zitten, is het mogelijk dat u moet draaien en spelen met de veer om er langs te komen.

Heeft u de verstopping bereikt? Dan moet u de veer draaien, duwen en trekken. Let er ook nu op dat u geen schade aanricht aan uw afvoer. Vervolgens haalt u de veer weer rustig uit de gootsteen.

Wanneer de verstopping is verholpen, spoel de gootsteen door met een emmer warm water. Hier kunt u eventueel een aantal scheppen soda en een spuiten azijn aan toevoegen.

Heeft de ontstoppingsveer niet weten te verhelpen? Dan zit de blokkade te diep of dan is de blokkade te hardnekkig om met deze methode te verhelpen. Het is aan te raden om een ontstoppingsbedrijf in te schakelen, dan weet u zeker dat het vakkundig opgelost wordt. Ontstoppingsbedrijf Huissen helpt u graag.

Let op!

Vermijd deze ontstoppingsmiddelen

Ontstoppingsbedrijf Huissen hoort regelmatig van klanten dat zij hun gootsteenverstopping hebben geprobeerd te verhelpen met chemische ontstoppingsmiddelen.
Naast het feit dat deze middelen vaak niet werken zijn dit ook vaak producten die schadelijk zijn voor u, uw afvoer en het riool. Om deze redenen raadt Ontstoppingsdienst Huissen het gebruik van chemische ontstoppers af!

Deze chemicaliën een bijtende werking hebben op uw buizen van uw riool en afvoer. Het is mogelijk dat uw riolering en afvoerbuizen hier beschadigd worden.

Verstopping Gootsteen Huissen
Ontstoppen Gootsteen Huissen
Verstopping Riool Huissen
Loodgieter Huissen

Voorkomen is beter dan genezen

Voorkomen van verstoppingen in de gootsteen

Het is van belang de staat van uw gootsteen zo goed mogelijk te houden om te levensduur zo lang mogelijk te maken. 

Daarom is het belangrijk dat u geen producten als olie of frituurvet door de gootsteen spoelt. Daarnaast is het belangrijk om zorgen dat er geen etensresten of andere grote voorwerpen door de gootsteen spoelen.

Omdat de verstoppingen vaak geleidelijk ontstaan is het goed om met regelmaat uw riolering te laten controleren. Hiervoor is een rioolinspectie de uitgelezen optie.

Wij kunnen onder andere met onze meetapparatuur de staat van de afvoeren controleren, zodat we kunnen voorkomen dat er problemen zoals een verstopte afvoer ontwikkelen.

Ontstoppingsbedrijf Huissen vindt voorkomen beter dan genezen. Het voorkomen van verstoppingen bespaart u een hoop ongemakken en hoge rekeningen.

Jarenlang ervaring

Een professionele ontstoppingsdienst

Wanneer u te maken heeft met een verstopping kunnen onze monteurs kunnen te allen tijde snel bij u op locatie zijn.
Daarnaast helpt Ontstoppingsdienst Huissen u graag bij het zoeken naar de best passende oplossing voor uw verstopping. Wij lossen gegarandeerd alle mogelijke rioolproblemen voor u op!

Bij Ontstoppingsbedrijf Huissen hebben wij vakmanschap en eerlijkheid hoog in het vaandel staan. Wij doen elke dag onze uiterste best uw verstopping zo goed en snel mogelijk te verhelpen. Hierbij brengen wij te allen tijde eerlijke prijzen in rekening.

Eén ding staat in ieder geval vast! Wij zorgen altijd voor een eerlijke prijs. Wij geven altijd vooraf een prijsopgave. Wij starten pas met onze werkzaamheden wanneer we uw goedkeuring hebben. In veel gevallen verhelpen wij uw verstopping al binnen 45 minuten.

Wilt u van uw verstopping afkomen? Neem dan gerust contact op voor een afspraak met een Ontstoppingsdienst Huissen. Dit kan door telefonisch contact op te nemen met 026 301 26 22.

Huissen Ontstoppingdienst
Riool Ontstoppen Huissen Veermachine

Transparant

Tarieven Ontstoppingsdienst

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

98

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

30

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 3 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping gratis voor u op!

R

3 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsdienst Huissen
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsdienst Huissen rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 026 301 26 22

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen Huissen

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsdienst Huissen

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsdienst Huissen!

Afvoer Ontstoppen Huissen

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Huissen

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Loodgieter Huissen

Op zoek naar een loodgieter die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Neem contact op!

Gootsteen Ontstoppen Huissen

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsdienst Huissen

Ontstoppingsdienst Huissen is opgericht in 1992 met als doel zoveel mogelijk verstoppingen verhelpen. Inmiddels hebben wij al duizenden tevreden mensen van hun verstopping afgeholpen!

Wij staan garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij proberen elke klant op transparante en vakkundige wijze van hun verstopping afhelpen.

Wilt u uw verstopping laten verhelpen? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsdienst Huissen via 026 301 26 22.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsdienst Huissen te werk?
Op het moment dat u bij ons een afspraak, gaan wij bij u langs en starten wij een onderzoek. De uitkomsten van dit onderzoek verwerken wij in een prijsopgave. Wanneer u akkoord geeft, gaan wij aan de slag met het ontstoppen van uw verstopping. Als laatste verhelpen wij de verstopping en laten u tevreden achter.

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft over de werkwijze van Ontstoppingsbedrijf Huissen via 026 301 26 22. Ontstoppingsdienst Huissen komen graag bij u langs om uw verstopping te verhelpen.

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Het kan gebeuren dat u de afspraak wil annuleren. In dat geval kunt u, minimaal 24 uur voor de afspraak, telefonisch de afspraak afzeggen. U kunt in dat geval bellen naar onze collega van de planning via 026 301 26 22.

Heeft u andere vragen over uw afspraak? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsdienst Huissen. Onze telefoniste zit klaar om uw vragen te beantwoorden.

Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
In het eerste telefoongesprek spreken wij een tijdsblok af. U kunt er dan ook vanuit gaan dat de monteur binnen deze tijd bij u langskomt. Het kan voorkomen dat de monteur iets later komt omdat voorgaande afspraak uitloopt. In dat geval zal u hier tijdig over geïnformeerd worden.

Heeft u vragen over wanneer de monteur bij u langskomt? Stel die dan aan onze telefoniste. Zij is te bereiken via 026 301 26 22.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Van tevoren is het lastig in te schatten hoe lang het duurt om een verstopping te verhelpen. Wij hebben gemerkt dat de meeste verstoppingen binnen 30 á 45 minuten verholpen zijn.

Wanneer de monteur bij u ter plaatse is kan hij een inschatting maken over hoe lang wij nodig hebben om de verstopping te verhelpen. Dit zetten wij voor u in een prijsopgave. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
Omdat elke verstopping anders is, zijn de prijzen ook wisselend. U kunt de tarieven vinden op onze website. De monteur maakt altijd vooraf een vrijblijvende prijsopgave. Waar starten pas met ontstoppen wanneer wij akkoord hebben van u.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Hoe kan ik afrekenen?
U kunt bij onze monteur op verschillende manieren afrekenen. Onze voorkeur gaat uit naar een digitale betaling; bijvoorbeeld met PIN of IDEAL. U kunt ook contant betalen als u dat fijner vindt.
Ontvang ik een factuur?
Wanneer onze monteur bij u langs is geweest en hij de verstopping verholpen heeft, krijgt u via de mail een factuur. Heeft u een vraag over uw factuur? Neem dan gerust contact op via 026 301 26 22.
Zit er garantie op de ontstopping?
Het kan gebeuren dat een verstopping binnen een paar maanden terugkomt. In sommige gevallen heeft u dan garantie. Bespreek met de monteur ter plekke wat voor u van toepassing is.

Heeft u te maken met een terugkerende verstopping? Schroom dan niet om contact op te nemen via 026 301 26 22.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsdienst Huissen uit?
De vakmannen van Ontstoppingsdienst Huissen kunnen alles wat op het riool is aangesloten ontstoppen. Het maakt dus verder niet uit of het uw toilet, gootsteen, wastafel, douche, bad of het riool zelf is. Wij kunnen u binnen no-time helpen!

Naast het verhelpen van verstoppingen kunt u ons ook bereiken voor het inspecteren, reinigen, repareren en vervangen van uw riool. Wij staan voor u klaar!

Wilt u onze hulp inschakelen? Neem dan contact via 026 301 26 22 om een afspraak in te plannen. Ontstoppingsdienst Huissen komt graag bij u langs om uw situatie in kaart te brengen.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Ontstoppingsdienst Huissen is werkzaam in Huissen en wijde omstreken. Het maakt voor ons niet uit waar u woont. Wij rekenen geen voorrijkosten!

Woont u in deze omgeving en wilt u de hulp inschakelen van Ontstoppingsdienst Huissen? Neem dan gerust contact op via 026 301 26 22. Ontstoppingsbedrijf Huissen komt zo snel mogelijk bij u langs.